Győr és környéke

2016.11.09. 16:58

Az ötvenes évek Amerikája a Frappéban

A Frappé mobilalkalmazás használatához okostelefon és internet szükséges. Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az AppStore áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.

A Grease című filmben érezheti magát az, aki betér a Barney’s American Diner étterembe. A hely hangulata, ételei, ízei az ötvenes-hatvanas évekbeli Amerikát idézik. „Olyasmi hely a Barney’s, mint ahova John Travoltáék jártak a filmben" – mondja az üzemeltető, Tóth Miklós. 


Az étteremben a zene is hozzásegít a hangulathoz – nem rádióról játsszák a dalokat, hanem a stílushoz illő előadók, például Elvis Presley slágerei szólnak.


A korosztály pedig, amely  gyakran jár a Barney’s étterembe, nagyon vegyes: a tizenhat évesektől a negyvenesekig mindenki szereti a helyet, amit okostelefonjukon könnyedén megtalálhatnak a Frappé alkalmazásban. 


A finom fogásokat, sült krumplit, hamburgereket piros kis kosarakban szolgálják fel, amik szintén a kor amerikai éttermeit idézik.


„Huszonötféle hamburgerünk van, de kaphatnak nálunk csirkeszárnyat, oldalast, amerikai palacsintát, a napokban vettük fel a menünkre a tipikus amerikai fánkot, nemsokára pedig csirkemellsteak és tarja roston is szerepel majd a kínálatunkban" – említ néhányat az ételeik közül Tóth Miklós, aki a Barney’sban kapható italok közül is felsorolt néhányat: többféle ízű shake, különleges ízesítésű üdítők, amerikai sör és jegesteák is kaphatók náluk.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!