Győr és környéke

2016.10.11. 18:20

Nyeregbe! Győrből és a Fertő tótól is elkerekezhetünk majd a Balatonra

A tervek szerint a Balatont összekötik a Fertő tóval, Győrt Pannonhalmán, Cseszneken, Zircen és Veszprémen keresztül Balatonfüreddel.

kisalfold.hu

A közelmúltban háttérbeszélgetést tartott újságíróknak Révész Máriusz, a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos.


A Magyar Nemzet az elképzelések közül több elemet is ismertetett.


A tervek szerint Fertődöt Keszthellyel alacsony forgalmú utakon már jövőre összekötjük, az egész munka 45 millió forintba kerül. Létrejön egy 150 kilométeres bicikliút, amely tovább vezet Kismartonig - tudatta a portál.


Beszámolójuk szerint létesül egy Győr–Pannonhalma–Csesznek–Zirc–Veszprém–Balatonfüred útvonal is. 100 kilométeren belül meglehetősen sok látnivaló van - szól az indok.


A várható újdonságok közül kiderült még, hogy rendezik a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító és a rendszám viszonyát. Lesz egy új, szürke azonosító. Januártól jogszabály írja majd elő a tábla bevezetését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!