Győr és környéke

2016.10.05. 09:47

Kávé és Frappé Nagy Balázs ajánlásával

kisalfold.hu

A Frappé mobilalkalmazás használatához okostelefon és internet szükséges. Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az App Store áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.


„Már letöltöttem a Frappét, sőt, az ismerőseimnek is ajánlgatom, mert én nagyon szeretem. Ha az embernek végre van egy szabadnapja, az alkalmazással könnyen megtalálhatja, mit lehet csinálni a közelben" – válaszolja a Győri Nemzeti Színház és a Madách Színház színésze, Nagy Balázs arra a kérdésünkre, hogy ismeri-e kiadónk új mobilalkalmazását, a Frappét.

 A győri élménykeresőben a színházi műsor is megtalálható – aminek természetesen Nagy Balázs különösen is örül. „Így azok is megtalálják a programunkat, akik eredetileg nem biztos, hogy színházba akartak menni. Én is a kultúra címkét és az akció témát nézegetem a leggyakrabban" – teszi hozzá a színész, akinek egyik kedvenc helye, a Café Frei is fent van a Frappén.

Nagy Balázs


A kávézó üzletvezetője, Nagy Milán kérésünkre elmondta, nagyon fontosnak tartották a Frappéban való részvételt és ajánlja is mindenkinek, aki még nem csatlakozott a programhoz, hiszen már most nagyon sok új vendéget köszönhetnek neki.


A Frei kávézó minden hónapban új kávélapot jelentet meg. A vendégek nagyon szeretik a különlegességeket, akár kávéról, teáról, forró csokiról vagy éppen süteményről legyen szó. Az egyik nagy kedvenc a nicaraguai dohánykávé – aki még nem kóstolta volna, itt az idő! Idén nyáron már fagylalttal is nőtt a kínálat, amelyről a vendégeknek télen sem kell lemondaniuk, hiszen a fagyispult beköltözik a kávézó falain belülre.

Honnan tölthető le a Frappé?


Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az App Store áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!