Győr és környéke

2016.10.26. 18:51

Halloweeni frappézás

A Frappé mobilalkalmazás használatához okostelefon és internet szükséges. Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az App Store áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.

kisalfold.hu

Ha egy jó alapozóhelyet keresünk az esti buli előtt, a Frappéval könnyű a választás. Az appban kedvünkre böngészhetünk és dönthetünk mondjuk a  YOLO Pub mellett.


„Specialitásaink közé tartozik, hogy a bulangát, amit általában hat-nyolc pohárral adnak, mi negyvenesével szolgáljuk fel. De népszerű még a három különböző italból készült, így háromszintes csibész is. Onnan a neve, hogy csibészesen elbánik azzal, aki azt hiszi, jól bírja. De a mamutot is sokan kipróbálják, ez egy liter sört jelent" – nevet fel az üzletvezető, Horváth Máté. 


A YOLO Pubban már nagyon várják a szombatot – ilyenkor minden évben beöltözős halloweenbulit tartanak, amire külön italakciókkal is készülnek. 


Aki a táncolás és iszogatás előtt finom csirkéből merítene energiát, az rábukkanhat a Frappéban a plázában lévő KFC-üzletre. „Valódi alapanyagokból, különleges ízű és egyedi termékeket készítünk saját kézzel" – foglalja össze fő erősségeiket az étteremvezető, Kovács László.


Az étterem másik nagy előnye, hogy nagyon jó náluk a hangulat. Fiataloknak, családoknak és idősebbeknek is tudnak minden napszakban fogyasztható ételeket ajánlani. 


„A rendelésüket barátságos környezetben fogyaszthatják el nálunk. De autóval is idegurulhatnak és két perc alatt meg is kapják, amit szívesen fogyasztanának" – emeli ki végül Kovács László.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!