Győr és környéke

2016.10.04. 17:10

Fiatal konyhafőnökkel díjnyertes étterem

A Frappé mobilalkalmazás használatához okostelefon és internet szükséges. Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az App Store áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.

Győr és Mosonmagyaróvár között sincs fehér folt a Frappé térképén – éppen félúton van a két város között a Kont étterem Héderváron.


Az élménykereső mobilapplikáció ajánlata a közelmúltban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. „Nagyon szigorú zsűrizés után idén mi érdemeltük ki az elismerést a vendéglátás kategóriában" – mondja büszkén Wiedemann Viktor, az étterem társtulajdonosa, aki különösen büszke saját címkés termékeikre, például boraikra, pálinkáikra és ásványvizükre – ezért, a brandépítésért különdíjat is kapott a Kont étterem a Magyar Termék Nagydíj versenyen. 


„Minden korosztályt szívesen látunk a kettesben vacsorázóktól a nagycsaládos ebédelőkig. Van teraszunk és egy másfél hektáros esküvőparkunk kerti tóval és játszótérrel" – folytatja Wiedemann Viktor.


Az étteremben gyönyörű esküvőket is szoktak tartani, de nemcsak a helyiek, a közelben lévő nagyvárosokból is szívesen járnak a Kontba.


„A minőség önmagáért beszél" – indokolja a hely népszerűségét a társtulajdonos. „A konyháért és a finom ételekért egy fiatal séf, Weidinger Martin felel. Ő az új generációhoz tartozik és remekül kézben tart mindent.


Mindenféle ételt el tud készíteni" – teszi hozzá Wiedemann Viktor, aki végezetül még azt emeli ki, hogy az egész évben nyitva tartó étteremben családias hangulat várja a jókat enni szerető vendégeket – a Frappé pedig többek között ezen címkékkel segít megtalálni a helyet azoknak, akik még nem ismerik.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!