Győr és környéke

2016.10.14. 15:36

Élő zene a Marcalban

A Frappé mobilalkalmazás használatához okostelefon és internet szükséges. Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az App Store áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.

Ha szombaton egy élő zenés esttel felejtenénk el a hatnapos munkahét nehézségeit, s nem tudjuk, hogy minderre hol van lehetőségünk, akkor a Frappé jó segítségnek bizonyulhat.

 

Az alkalmazás ajánlatai között számtalan éttermet találhatunk, különböző kínálattal. Szerepel itt például a Marcal étteremé is, ahol szombaton este 6 órától Kiss Clau zenés estjére várják a vendégeket.


„Éttermünk 1988-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt Egyházi Lászlóval – a családfővel – az élen, ami azóta is az Egyházi család vezetésével működik. Nagy figyelmet fordítunk a szakmai fejlődésre, ennek köszönhetően az étterem vezetője vendéglős-fogadós mester, a két szakács pedig mesterszakács-végzettséggel rendelkezik.


Hétfő és kedd kivételével bőséges napi menükínálattal, három-négyféle levessel és nyolc-tízféle második fogással várjuk kedves vendégeinket hétszázkilencven és ezerkétszáz forintos áron. Konyhánk a hagyományos-magyaros ízeket részesíti előnyben, olyan ételeket is visszahozva választékai közé, mint a méltatlanul elfelejtett pejsli vagy velős pacal" – emelte ki Egyházi Dávid tulajdonos. Hozzátéve: vállalják esküvők, keresztelők, elsőáldozók, osztálytalálkozók és más családi-baráti összejövetelek lebonyolítását. „Ősztől tavaszig, havi egy-két alkalommal rendezünk zenés esteket, ahol magyarnóta-, operett-, retró és mai slágerek is előfordulnak. Ezen a héten szombaton, míg jövő héten pénteken tartunk ilyen estet" – folytatta a tulajdonos.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!