Győr és környéke

2016.09.28. 11:53

Parkolófoglalók Győrben a Földes Gábor utcai társasházak mögött

kisalfold.hu

Elfoglalják a parkolókat


A katasztrofális parkolóhelyzet ellenére Győrben a Földes Gábor utcai társasházak mögött több autóból álló flotta foglalja el a parkolóhelyek zömét. Három kisbusz és két hétszemélyes autó áll itt rendszeresen és személygépkocsikkal érkezők szállnak át azokba. Kocsijaikat itt hagyják, aztán mikor a kisbuszokkal visszahozzák őket, visszaszállnak sajátjaikba. Azaz a parkolóhelyeket állandóan elfoglalják a lakók elől, de ez olyan, mintha vállalkozói tevékenységet folytatna itt valaki. Mintha telephelynek használná a lakók parkolóit. Azt nem tudjuk, hogy legális-e ez a vállalkozás. Szólni senki nem mer az illetőnek, bejelenteni se merjük a tevékenységét. Mit lehet tenni? Névtelenül is lehet bejelentést tenni a rendőrségen? Mert akkor azt is elmondanánk, szerintünk hova viszik így az embereket.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az olvasónk levelében foglaltak semmiféle jogsértés gyanúját nem alapozzák meg. „Amennyiben a parkolás szabályosan kivitelezett, akkor a lakóknak bosszantó, de nem jogsértő a parkoló igénybevétele. Emberek munkába szállítása – vagy bárhová máshová szállítása beleegyezésükkel – szintén nem jogsértés" – áll a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!