Győr és környéke

2016.09.27. 09:04

Ébresztő kávétól az esti borozásig

Ugye mindenki ismeri az érzést, amikor elaludt, nincs ideje reggelizni és az életmentő kávé nélkül kell kezdenie a napot?

kisalfold.hu

Szerencsére a Frappé hamar kilistázza, milyen helyek vannak a közelünkben, hova tudunk beugrani egy frissítő kávéra munkába menet. A vidéki pályaudvaron lévő Vital Cafe and Bistro a busszal közlekedők számára az egyik legjobb lehetőség.


„Nem egy hagyományos bisztró vagyunk, nálunk minden gluténmentes és vegán. Minden ételt magunk készítünk" – meséli a hely tulajdonosa, Borbás Ágnes. A bisztróban mindennap más menüvel várják a vendégeket, szóval egy jó ebédet is el lehet fogyasztani ott.Ezek után néhány pohár finom bor lehet a nap legjobb lezárása. A Frappé keresésünkre a DiVinót dobta ki, ahol más italok mellett 33 borász 160 borát kóstolhatjuk meg. „Nincsenek korlátok, bármennyit ki lehet próbálni, nem kell feltétlenül egy egész üveggel venni belőlük, egy pohárral is lehet" – említi a tulajdonos, Hécz Kálmán. Szerdánként különböző tematikák szerint borkóstolót is szerveznek a DiVinóban, amit általában a házi borászuk, Kamocsay Ákos tart, illetve havonta egyszer vendéget is hívnak.


Csütörtök, péntek és szombat este pedig szórakozóhellyé alakul a borbirodalom. „Csütörtökön élő zene, a másik két este pedig DJ szórakoztatja vendégeinket" – teszi hozzá Hécz Kálmán.


A Frappé mobilalkalmazás használatához okostelefon és internet szükséges. Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az App Store áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!