Győr és környéke

2016.09.12. 13:10

500 Audis önkéntes bevetésen

kisalfold.hu

- 30 közhasznú projekt az Audi Hungaria harmadik Önkéntes Napján

- Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „A társadalmi felelősségvállalás alapvetés az Audi Hungariánál“

- Négy kiemelt projekt a győri régióban


Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. munkatársai a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezett támogatói a szociális projekteknek, melyet ismételten bizonyítottak az Audi Hungaria harmadik Önkéntes Napján. Szombaton 500 munkatárs önkéntesen dolgozott 30 szociális projekten a régióban.    

Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke a Győri Mentőállomáson    


„Büszke vagyok, hogy az önkéntességnek ilyen nagy jelentősége és hagyománya van az Audi Hungariánál", mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Ezen a szombaton többek között óvodák, iskolák, valamint szociális intézmények újultak meg az Audisok segítő keze nyomán. Munkatársaink nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a projektekbe, hogy javítsanak a rászorulók életkörülményein. Személyes elkötelezettségükkel tovább erősítik a vállalat szerepvállalását a kultúra, sport és szociális kezdeményezések terén."


Az Önkéntes Napon a munkatársak által kezdeményezett 30 projektet valósították meg az Audisok a kiválasztott intézménnyel közösen. A kiemelt projektek közé tartozott a Győri Mentőállomás teljes körű felújítása, a tantermek felújítása a Bárczi Gusztáv Általános Iskolában, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola felújítása, valamint az Angyal-kert kialakítása fogyatékos és hátrányos helyzetű gyermekek számára.


Az idei Önkéntes Napon Győr, Győrszentiván, Ménfőcsanak, Gyirmót, Komárom-Szőny, Bőny, Pér, Töltéstava, Écs, Pannonhalma, Bársonyos, Rábaszentmihály, Rábapatona, Bősárkány, Abda és Halászi településeken dolgoztak önkéntesen az Audi Hungaria munkatársai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!