Győr és környéke

2016.07.04. 10:54

Villanyoszlopot tört az autós Győrben, majd egyszerűen elhajtott

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat közúti baleset okozásának ügyében, mivel június 23-án ismeretlen időpontban Győr, Szitásdomb u., Tópart u. kereszteződésében egy ismeretlen jármű az E-ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. tulajdonát képező  kisfeszültségű légkábeles hálózati oszlopnak ütközött. Az ütközés következtében a fatartó oszlop betongyámja eltört. Az ütközést követően az ismeretlen okozó adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről eltávozott. A baleset során személyi sérülés nem történt - közölte hétfn délelőtt a rendőrség.


A Győri Rendőrkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve bármilyen információval tudnak szolgálni, továbbá várják az ismeretlen gépkocsi vezetőjének jelentkezését.


A tanúk bejelentést tehetnek a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr, Zrínyi út 54.szám alatt, vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!