Győr és környéke

2016.07.25. 20:22

Ellenőriznek az osztrákok, késő este is dugó a hegyeshalmi átkelőnél

A szúrópróbaszerű ellenőrzés miatt a kilépő oldalon feltorlódtak a kamionok, a személygépjármű forgalom is lelassult.

kisalfold.hu

22.11 - Még mindig torlódik a forgalom a határátkelőnél.


21.07 - Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál hatósági ellenőrzést végeznek, néhány száz méter a torlódás Ausztria felé. 15-20 perc várakozásra kell számítani -  írja az Útinform.


Korábban:


Az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt torlódás alakult ki az M1-es autópályán, Hegyeshalom közelében - tájékoztat a rendőrség. Ezzel együtt az Útinform is azt írja:


Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a kilépő oldalon feltorlódtak a kamionok, a személygépjármű forgalom is lelassult.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, továbbá, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről!


A Hegyeshalmi határátlépés információ nevű zárt Facebook-csoportban 18 órakor azt jelentették, hogy kb. 50 perc a várakozási idő, de lassan halad a sor.

 

Közben műszaki mentés Bicskénél


Az M1-es autópályán, Budapest felé a 42-es km-nél egy kamion még a délelőtti órákban az árokba borult. A járműszerelvény műszaki mentés miatt a főváros felé tartó oldalt Tatabányánál lezárták, a forgalmat az 56-os jelű kihajtónál az 1-es főútra terelik. Visszatérni Bicskénél (39-es km-nél) lehet.

Címkék#hegyeshalom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!