Győr és környéke

2016.06.09. 15:38

Péntektől nyár van a győri fürdőben - videó

A győri fürdő pénteken átáll a nyári időszámításra. Ez esetükben a strand megnyitását, kedvezményeket és a foci EB-hez kapcsolódó nyújtott nyitvatartást jelenti.

kisalfold.hu

A Rába Quelle Gyógy- Termál- és Élményfürdő a sportra koncentrál ezen a nyáron – erről tartottak tájékoztatót. A labdarúgó EB meccseit 15 négyzetméteres kivetítőn nézhetik akár a medencéből is azok, akik erre jegyet váltanak (az egésznapos belépőt vásárlók ezt külön díj nélkül élvezhetik). S mivel egyes mérkőzések az éjszakába nyúlnak, a fürdő július 10-ig éjfélig nyitva lesz, kivéve  a szauna részleget.


A győriek idén is kapnak kedvezményt (ezt lakcímkártyával kell igazolni), úgy harminc százalék körülit. Azaz például egy felnőtt egész napos jegy 2950 helyett 1950 forintba kerül, a diák 2450 helyett 1650-be.


Az igazán nagy kedvezményt a gyógyászati részlegen lehet tapasztalni: június 15-től augusztus 15-ig a 60 darabos balneoterápiás kezelésért az eredeti ár harmadát, 9250 forintot kell fizetni. A pontos számokért érdemes átnézni az új árjegyzéket.

Fotók: Cseh Róbert




Horváth Cs. Attila általános igazgató és Tóth-Szabó Tímea marketing és pr. vezető arról is beszámolt, hogy a fürdő folyamatos megújulás folytatódik. Megszépültek a masszás helyiségek és új színt kaptak a fürdőterek.

A gyerekek is örülhetnek, idén ismét találkozhatnak Walterrel, a strandoszaurusszal, és számos ingyenes játék várja őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!