Győr és környéke

2016.06.19. 13:41

Az APÁK napján...

...rájuk gondolok.

Harcsás Judit

......Rájuk gondolok. Szeretem őket, még akkor is, ha vannak közöttük igaziak, családcentrikusok, a partról bekiabálók és csak úgy tanácsot osztogatók. Szigorúak és intrikusak,de leginkább azokra az édesapákra gondolok most, akik a gyermekeikkel maradtak jóban-rosszban, télen és nyáron. Mindig nagyot sóhajtok, amikor a kislányát vagy kisfiát sétáltató édesapát látok és elszomorodik a szívem, amikor a vasárnapi apukákról hallok. Fájdalmas hiányokról, lélekben és szívben összezavarodott felnőttekről, gyermekekről. Mert ennek a lelki nyomorúságnak csakis mi vagyunk az okai. Kevés, vagy nincs elég empátia. Egy idő után azt gondoljuk, kifogyott a szeretet, a hűség, jön egy jobb, egy fiatalabb, nosza, uzsgyi: olyan rövid ez az élet, hát mindent bele...! Pedig - ahogy az anyaság - úgy az apaság is egy ÉLETRE szól. Házasságban vagy azon kívül, kapcsolatban vagy papírral spékelve....S az apaság nem lehet, hogy csak Vasárnapokra meg ünnepnapokra szóljon! Az apaság: FELADAT, CÉL, hogy Ő, a gyermek nálunknál is jobb és több legyen....


Kompromisszumok? Igen, az is kell az ÉLETünkhöz. Hogy a kihűlt, megunt kapcsolatba újra legyen szerelem és szenvedély és játék.... Mert nincs olyan baj, ami nem javítható és nincs az az üres pohár, amit ne lehetne újra teletölteni....A szeretet az egyetlen érzés, ami ERŐt, HITet, egyszóval ÉLETet adhat.


A gyermekeinkét: fiaink, lányaink életét!


Isten Éltessen minden APUKÁT! Áldott emlékűt, nagyon hiányzót és azokat, akik most éppen az ebédkészítésnél, vagy a kertben, netán a gyermekeik körül tesznek-vesznek. Tartsanak ki, szeressenek és ha így van, ne hallgassanak róla, amíg itt, ebben a dimenzióban élünk....


anyu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!