Győr és környéke

2016.04.15. 16:09

Ügyeletben: Audit A3-at kaptak a háziorvosok Győrben

Peter Kössler, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója Borkai Zsolt győri polgármesternek adta át jelképesen annak az itt készült A3-nak a kulcsát, amelyet mostantól a háziorvosok ügyelete használhat.

kisalfold.hu

˝Az Audi Hungaria vállalati filozófiájának egyik alappillére, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében segíti a régióban és Győr városában működő szervezeteket" - mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.


„Győr városa nem csupán gyártótelephelyünk, hanem vállalatunk és munkatársaink döntő többségének otthona, így igyekszünk hozzájárulni az itt élők életminőségének javításához. Ez az ízig-vérig győri Audi A3 Limousine biztonságos útitársa lesz a háziorvosi ügyelet elkötelezett csapatának."

„Nagy öröm a győrieknek, hogy egy ilyen partnert tudhatunk magunk mellett, mint az Audi Hungaria, amelyre az élet számos területén számíthatunk. Legyen szó akár egy új fitneszparkról, egy kulturális rendezvényről vagy éppen az egészségügyről, Győr városa és az Audi Hungaria összefogása valamennyi területen érezteti pozitív hatását" - mondta Borkai Zsolt, Győr város polgármestere. Hozzátette, Győr kiemelt területként kezeli a szociális és egészségügyi ellátást, amelynek fontos szereplője a Győri Háziorvosok Ügyelete, ezért is örömteli, hogy tevékenységüket az Audi Hungaria támogatásával egy új, jól felszerelt ügyeleti autó is segíti.


A Győr Háziorvosok Ügyelete Betegellátó Egészségügyi Nonprofit Kft. feladata Győr  lakosságának ügyeleti ellátása. Az összesen 100 orvost, nővért, adminisztrátort és gépkocsivezetőt foglalkoztató szervezet gyors segítséget nyújt a hirtelen kialakuló esetekben és nagy mértékben hozzájárul a győriek egészségügyi ellátásának biztosításához. Csapatuk egy újabb győri taggal, az Audi Hungariánál készült Audi A3 Limousine-nal bővült, amely gyorsan, biztonságosan juttatja el az orvosokat a riasztás helyszínére.

Címkék#Győr#audi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!