Győr és környéke

2016.04.21. 18:57

Gyémántdiplomás orvosokat köszöntöttek a győri városházán - fotók

Bensőséges ünnepség keretében köszöntöttek Győrött a városháza Zechmeister termében gyémántdiplomás orvosokat.

kisalfold.hu

A kezdeményező, dr. Schmidt Péter főorvos, az Alapellátási Szabadegyetem szakmai igazgatója köszöntötte a megjelenteket, majd Borkai Zsolt polgármester ünnepi beszédében a méltatta a négy gyémántdiplomás főorvos munkásságát, amelyet a gyógyító- és megelőző munka terén több évtizeden át végeztek.

Gyémántdiplomát kaptak győri orvosokHangsúlyozta: igen nagyra értékeli az orvostudományi egyetemen diplomát szerzett orvosok szakmai tevékenységét, akik nyugdíjba vonulásukat követően is aktív munkájukkal segítették Győr egészségügyi ellátását és részt vettek a szakmai továbbképzéseken.


Díszoklevelet és a város ezüst emlékérmet nyújtotta át dr. Ábrahám György, dr.Borbély László, dr. Niederland Vilmos és dr. Szabó Pál gyémántdiplomás főorvosoknak, akik hálás szavakkal köszönték meg a városvezetésnek az elismerést. Dr. Schmidt Péter zárszavában jelezte: eredetileg öt gyémántdiplomás orvos részére szervezték meg az ünnepséget, de sajnos dr. Hochenburger Emil az elmúlt hónapban eltávozott közülünk.

Az ünnepsége

t a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola tanárának és növendékének műsora színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!