Győr és környéke

2016.03.12. 20:00

Ünnepi szolgáltatások, nyitvatartások Győrben

A Győr-Szol hiba- és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon mindennap éjjel-nappal hívható. A szolgáltató ügyfélszolgálati irodái azonban március 14-én és 15-én zárva lesznek és a telefonos ügyfélszolgálat sem működik.

A Dunakapu téri mélygarázsban, a Jókai- és a Révai-parkolóházban folyamatosan lehet parkolni a szokásos, érvényben lévő díjakért. 


Március 14-én, hétfőn az utcai fizetőparkolók a szombati díjfizetési rend szerint vehetők igénybe, március 15-én, kedden azonban díjmentesen.


A vásárcsarnok hétfőn és kedden is zárva tart. A Tarcsay utcai piacon szombaton 6 és 14 óra között őstermelők, pékség, büfékocsik és divatárut kínálók várják a vásárlókat.


A Győr-Szol üzemeltetésében lévő szabadhegyi, nádorvárosi, révfalui, újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malom sori és Koroncói úti köztemető március 14-én és március 15-én 8 és 17 óra között lesz nyitva. (www.gyorszol.hu)

A Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (GYHG) üzemeltetésében lévő hulladékudvarok március 14-én a rendes nyitvatartás szerint működnek, március 15-én zárva tartanak. 


A lakossági hulladékszállítás hétfőn és kedden is szokás szerint, a hulladéknaptárban meghirdetett módon történik. (www.gyhg.hu)

Szombaton újra kinyit az uszoda

A műszaki hiba elhárítását követően szombaton kinyit a Magyar Vilmos Uszoda. A létesítmény a megszokott nyitvatartás szerint látogatható, hétfőn és kedden is, akárcsak a Barátság Sportpark.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!