Győr és környéke

2016.03.23. 09:01

Újra Pure Fashion

Már vége is?- kérdezik meghatóan a Pure Fashion Győr másodéves csapatának résztvevői, hiszen lassan elérkezik a finálé; a gála, de ne szaladjunk előre, addig van még két hónapunk. Inkább elevenítsük fel, mi is történt ebben az évben.

kisalfold.hu

Míg az első év felölelte az egészséges életmód, külső-belső szépség, önismeret, kommunikáció és etikett; divat, stílus, egyediség témáit, a második év már-már érett lányaink jövőképének kialakításában vállalt fontos szerepet. Foglalkoztunk az életcélok, stratégiaépítés; time management, hogyan mondjunk nemet, konfliktuskezelés, hitelesség, illetve a szerelem és párkapcsolat elmulaszthatatlan témájával. Idén is részt vehettek lányink édesanyjukkal a Budapesten megrendezett anya-lánya teaházon, melynek meghívott vendégei a Magyar Zongorás Négyes hölgy tagjai, Hegedűs Katica és Várnagy Andrea, illetve lányaik, Hegedűs Anna és Farkas Laura voltak.

 „Milyen csodás lenne, ha minden nő részese lehetne ennek a programnak, hiszen ezek a témák éltető erőink. A hiteles előadók tanácsai erőt adnak nekünk (s legfőképp lányainknak), hogy sikeres nők, szerető anyák lehessünk, s a mai generáció példaképévé váljunk." - vallja be a program koordinátora, Csikós Éva. „Ezt a két évet különböző szavakkal tudom összefoglalni a kedves olvasóknak: mosoly, ölelés, móka, vidámság, könnycsepp, megnyílás, önmegvalósítás, szeretet, barátság, család"- tette hozzá Kocsis Krisztina, koordinátor. Hiszem azt, hogy minden tinédzser lánynak szüksége lenne egy megtartó közösségre, ahol a felsorolt alappilléreket megkaphatja, s továbbadhatja a következő generációnak, hiszen „a nő a család szíve".


Ezért megosztjuk Önökkel az örömteli hírt, hogy 2016 szeptemberében is indulni fog Győrben Pure Fashion, melyre minden 14-16 éves lányt sok szeretettel hívunk. Jelentkezni a Pure Fashion Győr vezető koordinátoránál e-mailen keresztül lehetséges: [email protected] augusztus 31-ig bezárólag. Májusban elkezdődik a toborzás, mely során iskolákban és egyházközségekben bemutatjuk az érdeklődőknek programunk menetét az idén végzős lányok élményein keresztül. A 2016-os gálával kapcsolatos további információk a Pure Alapítvány Facebook oldalán követhetők.


Kedves Lányok! Nincs vége a Pure Fashionnek számotokra, hiszen folytatódik a végzett lányok Pure Fashion kávéháza izgalmas programokkal a jövőben is, amelyre visszavárunk Benneteket! – a PF csapata.

Címkék#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!