Győr és környéke

2016.03.20. 18:45

Sokan hazamentek - Nem látták jól a gyöngyhajút Győrben

Az Omega-slágerekből álló musicalen csak nagyjából a színpad negyedét láttam - írta olvasónk, aki úgy véli, hasonló okokból a közönség mintegy fele az előadás alatt elhagyta az arénát.

kisalfold.hu

„A legdrágább kategóriába, 6.890 forintért vásároltam jegyet A gyöngyhajú lány balladájára, az Omega-slágerekből álló musicalre, de csak nagyjából a színpad negyedét láttam szombaton este." – írta olvasónk, aki úgy véli, hasonló okokból a közönség mintegy fele az előadás alatt elhagyta az Audi Arénát.

Olvasónk ennyit látott a koncertből

Olvasónk ennyit látott a koncertből

Ez szerinte nem a fellépő művészek hibája, továbbra is kedveli az ExperiDance tánctársulatot.


Egy másik olvasónk így emlékezett vissza: megerősítem hogy élvezhetetlen volt a műsor, az F szektorba vett jegyünkkel be kellett ülni középre ahonnét semmit nem láttunk. A jegy árakról nem is beszélek. Sok ember estéjét tették tönkre a szervezők.


Az Arénát üzemeltető Győr Projekt Kft. ügyvezetője, Simon Csaba azt mondta lapunknak, tájékoztatást kér az esetről munkatársaitól. Kivizsgálja a történteket, és ha kár érte a nézőket, akkor „kezelik a problémát".


Azt ígérte, hétfőn bővebben nyilatkozik erről a Kisalföldnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!