Győr és környéke

2016.03.09. 01:19

Nem lesz áramszünet nagyszombaton Győrben

Március 26-án, nagyszombaton több jancsifalui és gyárvárosi utcában áramszünetet terveztek. Olvasóink észrevételeit továbbítottuk a szolgáltatónak. Az E.ON húsvét után végzi el a karbantartási munkákat.

Szeghalmi Balázs


"Tekintettel a közeli húsvéti ünnepre, nem lehetne más időpontban elvégezni a munkálatokat? - kérdeztük Egyházi Nikolettát, az E.ON szóvivőjét.

"A szóban forgó szombati napon transzformátor karbantartást ütemeztek kollégáink. Sajnos, a tervezésnél valóban elkerülte a figyelmünket, hogy ez a nap húsvét előtti nagyszombatra esik. A munkát elhalasztjuk, így ebben az időpontban nem lesz áramszünet" - kezdte érdeklődésünkre Egyházi Nikoletta.

"A karbantartási munkát az üzembiztonság miatt kell elvégeznünk. Ennek új időpontja: március 30. (9-15 óráig). Az átütemezett munka érinteni fogja az Ipar utcát (67-102 számok között), a Kacagány utcát (2-20 számok között), a Schima Bandi utcát (2-8 számok között), a Kartács utcát (11-17 számok között), a Katona József utcát (1-56 számok között) és a Fehérvári utcát (17-25 szám között)" - tette hozzá az E.ON szóvivője.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Kisalföld-archívum. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!