Győr és környéke

2016.03.11. 19:33

Győri sajtónap Kisalföldes kitüntetettekkel - képgaléria!

A Szabad Sajtó Napja alkalmából ünnepséget rendezett pénteken a győri Médiaklub. A megemlékezés a Ráth Mátyás téren koszorúzással kezdődött, az azt követő ünnepségnek pedig a Leier-központ adott méltó helyszínt. Több kollégánk kitüntetésben részesült.

kisalfold.hu


Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke Kárpátné Gárdonyi Eszternek, az MTVA regionális tudósítójának, szerkesztő-riporterének adta át a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díjat sajtó tagozat kategóriában.

A Média 2003 Alapítvány Marcali Gábort, a Győr Plusz fotósát díjazta az élet érzékeny pillanatait kiválóan visszatükröző felvételeiért, tehetsége és szorgalma elismeréséül. Pankerné Szabó Csilla a Kisalföld Bizalmasan melléklet szerkesztésével, a Lapcom Zrt. egyéb kiadványaiban elvégzett minőségi munkájával, szorgalmával, precíz munkavégzésével, példamutató szerkesztői tevékenységével vívta ki a díjat.

A Tadak-Nett Kft. ügyvezető igazgatója, Tagai István által alapított Média Díjat 2016-ban Laczó Balázs, a Kisalföld újságírója érdemelte ki. Mint elhangzott, a díjazott interaktív módon sok-sok civilt vont be múltidéző rovatába, nosztalgiát csempészett a komoly hírfolyamokba, megállította kicsit az időt.

A Média Klub díjait idén Kuti Piroska az ÉNYKK Zrt. ügyfélkapcsolatokért felelős vezetője, kommunikáció, PR, marketing csoportvezetője és Takács József rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője – korábban Győr-Moson-Sopron megyei szóvivője – érdemelte ki.

Felvételünkön a díjazottak, Takács József (balról), Marcali Gábor, Kárpátné Gárdonyi Eszter, Pankerné Szabó Csilla és Lacó Balázs látható. A képről hiányzik Kuti Piroska.

Fotók: Mészáros Mátyás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!