Győr és környéke

2016.03.21. 14:35

Győri kismamával indul a Farm, az új valóságshow

A 20 éves Szita-Győri Valentina is beköltözik az RTL Klub tanyájára. A 19. századi körülményektől az sem tántorítja el, hogy várandós.

kisalfold.hu

A 20 éves Szita-Győri Valentina Győrben született és nevelkedett, két éve költözött férjével a Veszprém megyei Gicre. Otthonát ma estétől egy időre az RTL Klub tanyájára cseréli: az új valóságshow szereplőjeként beköltözik a Farmra. Oda, ahol áram, vezetékes víz és wifi egész biztosan nincs, cserébe viszont rengeteg a ház körüli tennivaló.

Tina a Farm egyik lakója lesz ma estétől. Fotó: RTL Klub

Tina a Farm egyik lakója lesz ma estétől. Fotó: RTL Klub

Tinát az sem akadályozta meg mindebben, hogy várandós, a kilencedik hétben jár. Először történik meg magyar realityben, hogy állapotos versenyző vesz részt a játékban.


˝Amikor jelentkeztem a műsorba, még nem tudtam, hogy babát várok. Akkor derült ki, amikor már csak egy hajszál választott el attól, hogy beköltözhessek a Farmra. Szeretnék részt venni a játékban, nem gondolom, hogy az állapotom miatt vissza kellene lépnem. Ráadásul bármikor, ha úgy érzem, hogy nem jó nekem vagy a babának a helyzet, kiszállhatok˝ - nyilatkozta a beköltözés előtt Tina, akinek mentális és fizikai egészségére is ügyelnek majd a Farm készítői, állandó orvosi csapat vigyáz a játékosokra.


Ha megnyerné a húszmillió forintos fődíjat, a győri kismama természetesen a babára és a házukra költené a pénzt. Férje támogatja a szereplésben, ugyanakkor Tina szerint - érhetően - aggódik is egy kicsit.


Tina, aki jelenlegi foglalkozását tekintve szakács, később műsorvezetőként, vagy színészként tudná elképzelni magát. A szereplés eddig sem állt távol tőle, hat évvel ezelőtt a Nyugatmagyar Szépe versenyen is indult.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!