Győr és környéke

2016.03.22. 09:46

Gyöngyhajú Győrben: írjanak e-mailt, akik nem látták a színpadot

Többen felháborodtak, mások elkeseredtek amiatt, hogy nem élvezhették a Gyöngyhajú lány musicalt szombaton a győri Audi-arénában. Nem a produkcióval volt gondjuk, hanem azzal, hogy nem látták a színpadot. Volt, aki csak a zenét tudta hallgatni a több ezer forintos jegyért. Szerkesztőségünkhöz is sokan fordultak panaszukkal. Az arénát működtető Győr Projekt Kft. ügyvezetője, Simon Csaba cáfolja, hogy emiatt tömegesen mentek haza nézők az előadásról. A panaszokat e-mailen várják és az ExperiDance újabb fellépéseire változtatást ígérnek.

kisalfold.hu

Itt írtunk arról, hogy olvasónk csaknem hétezer forintért vett jegyet a Gyöngyhajú lány balladájára, az Omega-slágerekből álló musicalre, de csak a színpad negyedét látta szombaton este az Audi-arénában. Azóta sorra kapjuk a hasonló üzeneteket, írásban, telefonon. Egy hölgy elpanaszolta, hogy le se engedték az eredeti helyére ülni, mert onnan semmit se látott volna a színpad oldalfüggönyei miatt. Az állítólag szabad hely, ahova küldték, mégis el volt adva, s ezután még háromszor kellett helyet változtatnia. A hangulata már ekkor elromlott és a küzdőtérről az előtte ülők miatt alig látott valamit, a kivetítő pedig a feje fölött volt.


– Ha színházi előadásnak nem jó helyszín az aréna, akkor nem lehet ezért nagy pénzeket begyűjteni. Ahova átültettek, onnan deréktól felfelé láttam a táncosokat, a feleségem szinte csak a fejüket. Mi a szünetben hazamentünk, ahogy nagyon sokan. Tanuljanak a mostani esetből! Esetleg emelvényt építsenek a küzdőtérre – javasolta egy helyi férfi. Veres Józsefné viszont öt ismerősével Komáromból jött a musicalt megnézni. A küzdőtér hetedik sorából alig látott valamit, ezért csukott szemmel hallgatta a zenét. „Az nem volt rossz" – mondta keserűen.


– Beszéltem a biztonsági szolgálattal, szervező munkatársaimmal, a produkció készítőivel, és fotók is bizonyítják, sokan végignézték az előadást. A színvonalat jelzi a negyedórás vastaps – szögezte le Simon Csaba, az arénát üzemeltető Győr Projekt Kft. ügyvezetője. Akik nem láttak jól, azok elmondása szerint az A, a Z, a K és az F szektorban ülhettek. Panaszaikat március 31-ig a [email protected] e-mail- címre várják. Azokat egyenként megvizsgálják és visszajeleznek. Arról is szólt, hogy az ExperiDance októberben és decemberben lép fel megint az arénában, a nézői észrevételek alapján még jobban figyelnek majd arra, ne fordulhasson elő, hogy a jegyvásárlók nem látják a színpadot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!