Győr és környéke

2016.03.14. 12:53

DK: nevezzenek el közteret Verebes Józsefről Győrben!

Győrben a futball és a "MÁGUS" által vezetett Rába ETO focicsapat sikerei a sportág aranylapjaira írott történelem már - olvasható a DK közleményében.

kisalfold.hu

"A Demokratikus Koalíció Győri Szervezete és Győr megyei Jogú Város Közgyűlésének DK frakciója is megrendülten áll Verebes József halálhíre előtt.

Győrben a futball és a "MÁGUS" által vezetett Rába ETO focicsapat sikerei a sportág aranylapjaira írott történelem már.

Amikor az ETO stadion és a foci csapat ma a létéért küzd, akkor különösen fájdalmas az olyan emberek elvesztése, aki egy vidéki csapatot vitt nemzetközi sikerre, és egy egész városnak adott rendszeres hétvégi szórakozást, büszkeséget, reményt.

A Demokratikus Koalíció frakciója azt javasolja Borkai Zsolt Polgármesternek, hogy Győr sporttörténetének kiemelkedő személyiségéről, PRO URBE díjas kitüntetettjéről közterületet nevezzünk el.

Mi Győriek büszkék lehetünk a Mester munkásságára.

A Demokratikus Koalíció Győri 1-2 választókerületi elnöksége, Glázer Tímea, Dr. Neupor Zsolt képviselők együtt fejet hajtanak a győri futballt világszintre emelő sportember emléke előtt!

Demokratikus Koalíció 1.-2. választókerületi elnöksége

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!