Győr és környéke

2015.11.11. 13:37

Szenzációs: műjégpályává alakul a győri Dunakapu tér adventkor!

A november 27-i megnyitó után lesz állatsimogató, mesemozi, körhinta is. Mutatjuk a programfüzetet.

kisalfold.hu

Műjégpályává alakul a Dunakapu tér egy része az adventi időszakban, a megnyitón már mese-jégrevüvel készülnek a Győri Jégsportért alapítvány növendékei. Ezután minden vasárnap bemutató a téren, s a mobilpályát az egész advent alatt, kicsit pedig már januárban is használhatják.Emellett állatsimogatóval, folyamatos mesemozival, gasztronómiai elemekkel és a körhintával kapcsolódik új fő helyszínként a Dunakapu tér a fesztivál programjába.

Az adventi nyitányt november 27-én tartják, ezt követően szilveszterig követik egymást a programok. Az Arany János utcai árusok a Széchenyi téren kapnak helyet és ideszervezik - változatlanul - az ünnepi hetek szakrális részét, valamint a fényjátékot. A Baross út a és a megyeháza tere  a szokásos forralt boros, és vásári faházak helyszíne.

Bejelentették, milyen lesz az advent GyőrbenEz alatt a mélygarázsban - a korábban meghirdetett félóra helyett - egy órán át parkolhatnak 50 forintért a fesztivál idején, s ha már az áraknál tartunk, a jégpályára 500 forint a jegy, óvodás csoportoknak féláron adják a belépőt.

A jégpálya vasárnaptól csütörtökig 10 órától 20 óráig, míg pénteken és szombaton 22 óráig várja majd a korcsolyázni vágyókat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!