Győr és környéke

2015.11.25. 10:28

Halálos orális szex Győrben - Zárt tárgyalás a példátlan esetről

Az a vád J. J. ellen, hogy a férfi partnere megfulladt orális szex közben. Szerdán állt bíróság elé.

kisalfold.hu

Véget ért az ügyben a bírósági tárgyalás, tanúkat hallgatott meg a bíróság az ügyben. Mivel zárt volt a tárgyalás, a résztevők semmit nem árulhatnak el a váddal és a bíróság eljárással kapcsolatban. A Kisalföld megkérdezte utána J. J. ügyvédjét, aki szintén szűkszavúan nyilatkozott.

- Álláspontunk szerint védencem nem követett el gondatlan emberölést. Magyarországon ehhez hasonló tragikus eset még nem történt, ezért nem számíthatott erre a végkifejletre. 

Tudni kell azt is, hogy a sértett semmiféle verbális vagy fizikai jelzést nem adott, így nem volt olyan jel, amit a vádlott észlelhetett volna - közölte a jogász.


A tárgyalás később folytatódik, továbbra is hasonló diszkréció mellett folytatja a példátlan pert a Győri Törvényszék.


Korábban:Egy kétségbeesett férfi hívta a mentőket a győri Ifjúság körút egyik panelházába. A férfi elmondta, hogy élettársa nem mozdul, a pulzusát is próbálta ellenőrizni, de a nő szíve ekkor már nem dobogott. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni a 49 éves asszonyt, de már nem tudtak segíteni rajta. Később a boncolás megerősítette, hogy a halálát az orális szex közben bekövetkezett lassú fulladás okozta. Az élettárs elmondása szerint a tragikus reggelen az élettárs elmondása szerint az asszony kezdeményezte az aktust.


A 60 éves férfi ügyvédjével érkezett, más - a sajtó képviselőin kívül nem vett részt a kilencórás kezdésen. A bíróság - amint azt tudni lehetett - erkölcsi okokból zárt tárgyalást rendelt el. Ez egyébként szinte minden szexuális természetű büntetőügynél gyakorlat, ebben a helyzetben pedig még kegyeleti okai is vannak - derült ki a tanácsvezető szavaiból. A bíróság ma tanúkat is kihallgat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!