Győr és környéke

2015.11.20. 16:48

Az új győri üzemcsarnokba több embert vehetnek fel

Egymilliárd forintos beruházás keretében készült el a győri MNR Kft. új üzemcsarnoka.

kisalfold.hu

Pénteken avatták fel, ezzel ünnepelte az alkatrészgyártással foglalkozó cég fennállásának huszonötödik évfordulóját. A magyar tulajdonú családi vállalkozás legnagyobb megrendelője a győri Audi.


A vállalkozást Mátis László alapította. Kezdetben élelmiszeripari cégeknek gyártott alkatrészeket, később korszerűbb gépeket vásárolt és 1999-ben egy 150 négyzetméteres műhelyt is építtetett Ménfőcsanakon. Első CNC megmunkáló központját 2002-ben állította üzembe a cég. Több megrendelőjénél is már számos gyártósori alkatrész kizárólagos szállítója.


A Győri Ipari Parkban 2009-ben létesített telephelyet, kétszázmillió forintos beruházással. Idén a meglévő létesítmény mellé épült az 1300 négyzetméteres csarnok. Az egymilliárdos beruházás keretében korszerű berendezésekkel szerelték fel. Ígykülön gyártóhelyen termelnek majd a nagypontosságú finommegmunkáló berendezéseik, például az öttengelyes köszörűgép. A kifejezetten aprólékos fémmegmunkálási feladatok ellátására is képes a vállalkozás és a mostani teljesítőképességét bővítő beruházás miatt a jelenlegi 35 dolgozója mellé még mintegy 18 ember felvételét tervezi.

Címkék#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!