Győr és környéke

2015.11.28. 17:20

A győri Argo kutyus gazdára talált! - fotó

Az idős német juhász keverék szeretetben és boldogan élheti le hátralévő életét.

kisalfold.hu


A Győri Állatmenhely Facebook oldalán osztotta meg a jó hírt: Argo, az idős német juhász keverék kan kutya 3 év 8 hónap menhelyen töltött idő után a héten gazdihoz költözött.

"Köszönjük mindenkinek, aki megosztással vagy bármilyen módon segített Argónak! A legnagyobb köszönet az új gazdié, aki magához vette és megszépíti idős korát. Példaértékű, hiszen idős kutyát befogadni sosem könnyű döntés. Az ember nem tudhatja, mennyi idejük van még együtt. De emiatt fog felértékelődni minden együtt töltött pillanat" - írták a Győri Állatmenhely önkéntesei a Facebookon.


Argo a gazdájával: sok boldog közös pillanatot kívánunk Nekik! Fotó: Győri Állatmenhely

Argo a gazdájával: sok boldog közös pillanatot kívánunk Nekik! Fotó: Győri Állatmenhely

Argo volt az első kutyus, akit a Győri Állatmenhely és a kisafold.hu közösen mutatott be azzal a szándékkal, hogy gazdát találjon neki.

Jelenleg Monthy, az aranypofa szőrmók keresi szerető gazdáját! A Kisalföld honlapján természetesen a jövőben is folytatjuk gazdikereső sorozatunkat, melyben nem csupán újabb menhelyi kutyusokkal, hanem macskákkal is megismerkedhetnek hamarosan!  Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!