Győr és környéke

2015.09.05. 09:16

Rába parti szépség a a Zechmeister utcában eladó Győrben

És hogy mindez mennyibe kerül? Az irányár 32.9 millió forint. Nem kevés.

kisalfold.hu

“Győr történelmi belvárosában, nagypolgári, I. emeleti, 140m˛-es, nappali + 3 szobás felújított lakás eladó" - szól az Ingatlanbazár.hu hirdetése. Nehéz lenne nem kattintani. Az ember mégiscsak kíváncsi, mi rejlik egy-egy ismerős ház falai között…

A 4 szobás ingatlan Győr egyik legszebb műemlék épületében található a Zechmeister utcában, egy öt lakásos társasházban, a Rába folyó és a Radó sziget szomszédságában.A lakás pár éve esett át egy teljes műszaki és esztétikai felújításon, amely során a vezetékek, fűtés- és vízvezetékrendszer cseréje is megtörtént, illetve minőségi, igényes anyagok, burkolatok kerültek beépítésre. A helyiségek elosztása, mérete jól élhető otthont biztosít az ott lakók számára. Továbbá alkalmas lehet üzleti célokra pl: könyvelő-, ügyvédi irodának, rendelőnek.

A praktikusan tervezett és igényesen kivitelezett beépített bútorokat és a konyhai gépeket a lakás ára magában foglalja.

És hogy mindez mennyibe kerül? Az irányár 32.9 millió forint. Nem kevés. De hát mégiscsak egy ritkaságról van szó!

További képek az eladó lakásról az Ingatlanbazár.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!