Győr és környéke

2015.09.29. 13:27

Magyar-Német-Osztrák Nyugdíjtanácsadó Nap Győrben

kisalfold.hu

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság, az osztrák nyugdíjbiztosító, a Pensionsversicherungsanstalt és a

Deutsche Rentenversicherung Bund a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében első alkalommal tart Magyar–Német–Osztrák Nyugdíjtanácsadó Napot október 8-án, csütörtökön Győrött. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályán (Szent Imre út 6.) 9 és 16 óra között kérdezhetik az érdeklődők a szakembereket.


A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon, Németországban és Ausztriában is dolgoztak, vállalkozóként vagy más jogcímen szereztek, szereznek magyar, német és osztrák nyugdíjjogosultságot. A tanácsadó napon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről és akár folyamatban lévő nyugdíjügyről is.


További információt és időpontot kérni, jelentkezni az 1/270-8108-as telefonszámon és a [email protected] e-mail-címen lehet. (A tanácsot kérők vigyék magukkal biztosítási okmányaikat, személyi igazolványukat vagy útlevelüket.)

Címkék#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!