Győr és környéke

2015.09.26. 11:19

Gázolajat loptak volna Ravazdon

A két győri és két pannonhalmi tettes tehergépkocsik és munkagépek üzemanyagtartályát csapolták meg. Most emeltek vádat ellenük.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott két győri, valamint két pannonhalmi lakos ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrség ügyeletére még március 25-én a hajnali órákban érkezett bejelentés arról, hogy több ismeretlen személy egy telephelyen gázolajat szív le az ott tárolt gépjárművekből.

A járőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. R. 42 éves és Cs. P. 34 éves győri, valamint rövid időn belül két további bűntársukat T. L. 44 éves és F. E. 37 éves pannonhalmi lakosokat.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak a ravazdi telephelyen leállított teherautók tanksapkájára felszerelt lakatokat levágták, majd a két tankból összesen 130 liter gázolajat tulajdonítottak el.

Ezután a telepen tárolt kotrógép tanksapkáját is felfeszítették és abból is megkísérelték leszívni a gázolajat, de cselekményük közben a rendőrök tetten érték őket.

A járőrök a helyszínen elfogott két győri lakost előállították a rendőrkapitányságra, akik gyanúsított kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmény elkövetését és megnevezték bűntársaikat is.

A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!