Győr és környéke

2015.07.06. 12:24

Doktorok és frissdiplomások a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karán 71 jogászdoktort avattak szombaton; a Petz Lajos Egészségtudományi és Szociális Képzési Intézet ünnepségén 40 frissdiplomást köszöntöttek.

kisalfold.hu

A friss jogi doktorok a rektori jogarra, dr. Földesi Péter rektor előtt tették le esküjüket. A legeredményesebb tanulmányi munkát tanúsító summa cum laude minősítésű diplomát vehetett át a mosonszentmiklósi Busa Réka és Molnár Dóra, a győri Kormos László, a szombathelyi Szentgyörgyvári Tamás és a győri Nyerges Éva.

Dr. Lévayné dr. Fazekas Judit, a győri jogi kar dékánja avatási beszédében hangsúlyozta: a győri jogászdiploma töretlenül kiváló ajánlólevél a munkaerőpiacon, amit jól mutatnak a széchenyis jogászképzés országos összehasonlításban is kimagasló elhelyezkedési mutatói.

A mosonmagyaróvári dr. Stipkovics Ivett látássérült hallgatóként szorgalmának, családjának és szaktársainak is köszönhetően az optimális 10 félév alatt cum laude minősítéssel végezte el a győri jogász szakot, s a napokban önkormányzati, közigazgatási állásokra adta be pályázatát.

Újdonság

Elsőként végeztek Győrben szociális és ifjúsági munka felsőoktatási szakképzéses hallgatók, ők a képesítésük szerint szociálismunka-asszisztensek lettek.
Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!