Győr és környéke

2015.05.19. 13:22

GYERMEKEK HÁZA - Kosárfonó tábor felnőtteknek

kisalfold.hu

Kosárfonó tábor felnőtteknek - 2015. július 13-17.
Az eddig jól bevált helyen, az Apor Kollégiumában várjuk a kezdő és haladó kosárfonókat, akik szívesen töltenének velünk egy hetet, vagy csak pár napot. Helyszín: Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont (9024 Győr, Pátzay Pál út 46.)
Vezeti: Judák Ambrus kosárfonó mester és Pokorádi Ágnes kosárfonó.
Részvételi díj 1 napra 2.800,-Ft, szállásköltség a kollégiumban 2.500,-Ft/éjszaka, ebéd a kollégium éttermében 850,-Ft/alkalom.

GYERMEKEK HÁZA - 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.
telefon és fax: 96 / 518-032; e-mail: [email protected]
honlap: www.gyhgyor.hu

Kosárfonó tábor felnőtteknek

Kosárfonó tábor felnőtteknek

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FONTOS INFORMÁCIÓK

Az egész napos táborok díja az ebédet és az uzsonnát is tartalmazza.
Kedvezmények – testvérek estén: egy gyermek a teljes összeget fizeti, a testvérek 1.000 Ft/fő kedvezményt kapnak; ha ugyanaz a gyermek több táborba is jön: az első táborban a teljes összeget fizeti, a többiben 1.000 Ft kedvezményt kap táboronként.

A kedvezmények nem vonhatók össze! Az egész napos táborba érkező gyermekeknek Gyermekek Háza emblémás noteszt adunk ajándékba. A táborokra a részvételi díj felének, vagy teljes összegének befizetésével lehet jelentkezni. Telefonon történő bejelentkezést nem áll módunkban elfogadni.

A teljes összeg befizetésének határideje: 2015. június 5. Részvételi díjat visszafizetni 1-1 napra, illetve egész hétre csak betegség esetén, orvosi igazolás ellenében tudunk, amennyiben a szülő az adott napon, reggel 9 óráig jelzi intézményünk információjában a hiányzást.
Minimum létszám: tanfolyamokon 10 fő, táborokban 15 fő. Maximum létszám: tanfolyamokon 15 fő, táborokban 25 fő. A táborozó gyermekek számára 7.30-9.00 óráig és 16.00-17.00 óráig gyermekfelügyeletet biztosítunk. A táborozáson résztvevő kiskorú gyermek egészségügyi alkalmasságát a gyermek törvényes képviselőjének (a szülői felügyeleti jogot gyakorló személynek) kell igazolni a táborozás megkezdése előtt négy napon belül kiállított nyilatkozattal. Az ehhez szükséges nyomtatványt intézményünk információjában vehetik át.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!