Győr és környéke

2015.05.21. 17:37

Akció: így bilincselték meg a bank és a benzinkút kirablóit a rendőrök - fotók

Határon át üldözték a rablókat azon a közös gyakorlaton, amit a megyei rendőr-főkapitányság és a dunaszerdahelyi rendőrkapitányság tartott.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Dunaszerdahelyi Rendőrkapitányság közös szervezésében csütörtökön a 14-es számú főúton, valamint Bős térségében a rendőrök egy határon átnyúló gyakorlatot hajtottak végre.

Mint megtudtuk, a szlovák rendőröket egy bankrablásról értesítették - persze, mindez csak a gyakorlaton történt: az elkövetők fegyvernek látszó tárggyal követelték a bevételt, majd a mellékhelyiségbe zárták a banki alkalmazottakat. Ezután autóval menekültek, a rendőrökkel a nyomukban pedig a határon át magyar területre értek.

Gyakorlat: így bilincselték meg a bank és a benzinkút kirablóit a rendőrök. Fotók: police.hu


A magyar rendőrök benzinkút kirablásáról kaptak lakossági bejelentést. Itt is fegyvernek látszó tárggyal követelték a bevételt, és a rablók ebben az esetben is a mellékhelyiségbe zárták a dolgozókat. Majd autóval menekültek,  átértek a határon, a szlovák oldalra.

Mindkét gyakorlati akció eredményesen ért véget: a szervezett bűnözés elleni fellépés sikerességét szolgálta, hogy a rendőrök tevékenységüket összehangolták és saját államuk határain túl is folytatták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható személyek elfogását. A közös akciót mindkét fél sikeresnek ítélte és a további hatékony együttműködésről biztosították egymást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!