Győr és környéke

2015.03.26. 20:53

200 kiló kupak már érkezett: az autóról álmodó vak hölgynek már Győrben is gyűjtenek

Az utóbbi másfél hétben 200 kiló kupak gyűlt össze. Olvasóink most már Győrben is le tudják adni a műanyagokat, aludobozokat.

Szeghalmi Balázs


A kisalfold.hu március közepén számolt be arról, hogy a mosonmagyaróvári vak hölgy csúnyán pórul járt élete első autójával. (A kocsit természetesen nem ő vezetné, hanem a férje.)

Ezt megelőzően rengetegen gyűjtötték a műanyagkupakokat megyénkben hónapokon keresztül Írisznek: a széleskörű összefogásról még az RTL Klub híradója is hírt adott.

"A cikk megjelenése óta folyamatosan érkezik a kupak. A fiatalok ismét lendületben: lelkesen hozzák a kupakokat, hol táskányit, hol még többet. Egy házaspártól pedig két zsákkal kaptunk.

Győrből szintén sokan segítenének, ezért gondoltunk arra, hogy gyűjtőhelyet hozunk létre. Az utóbbi másfél hétben egyébként legalább 200 kiló kupak gyűlt össze.


Sáfrányné Kobli Írisz hűséges társával, Flóra kutyával és egy doboz kupakkal

Sáfrányné Kobli Írisz hűséges társával, Flóra kutyával és egy doboz kupakkal

Ez értékben egyelőre nem sok, de ennek is örülünk. Ha az emberek segítőkészek maradnak, akkor rövid idő alatt ismét nagy mennyiség tud összegyűlni.

Beleértve az aludobozokat is, mert most már az utóbbiakat is gyűjtjük" - mondta portálunknak Sáfrányné Kobli Írisz.

Győri és mosonmagyaróvári elérhetőségek

A győri cím: Eötvös Iskola, Gyepszél utca 2. A portásnak lehet leadni a kupakokat.

Aki személyesen szeretné elvinni a kupakokat és aludobozokat Írisznek Mosonmagyaróvárra, a 20/567-3314-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen érdeklődhet. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!