Győr és környéke

2014.11.20. 13:07

Pure Fashion Győrben: `ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened´

A külső-belső szépség témájában rendezték meg a Pure Fashion idei 3. rendezvényét, melynek a győrszentiváni plébánia adott helyet.

kisalfold.hu

A nap mottóját Coco Chanel egyik híres idézete adta: "ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni".

Az esemény alkalmával a lányok profi előadók segítségével sajátíthatták el a belső szépség lényegi alapját és a külső szépség fogásait.

Megtanulhatták milyen módón valósíthatják meg ezt életükben, melyek azok a fontos dolgok amelyek a teljes harmóniához vezetnek, amelyre minden lány törekszik.

A napot ráhangolódó imával és elmélkedéssel kezdtük, majd Albert atya Szentírásra alapozott, léleképítő tanítása után, Dr. Ponty Krisztina előadását hallgathatták meg a lányok,  ami a nap mottójára épült.

Az elméleti alapozás után csoportbontásban, műhelymunka következett, amit képzett Pure Fashion koordinátorok vezettek. A lányok így még jobban belemélyedhettek és megnyílhattak a témával kapcsolatosan.

Ezután ebédeltünk - amit felajánlásból valósíthattunk meg - majd folytatódott a nap Fekete Nóra kozmetikus és Valler Enikő fodrászmester előadásával. A lányok sok hasznos információval lettek gazdagabbak, valamint a témával kapcsolatban megfogalmazott kérdéseikre is választ kaphattak.

Majd ezután folytatódott a csoportok munkája, amelyben következett a nap gyakorlati része. A lányok belekóstolhattak a kozmetika és fodrászat technikai rejtelmeibe, ahol újra bombázhatták kérdéseikkel mestereiket.

A sok csodás frizura és smink elkészítése után, - amit a természetes  szépség vonalát követve maguknak készítettek el némi segítséggel - következett a fotózás.

Napunk során, az elméleti és gyakorlati képzésben megfáradt PF tanulók, egy óra zumbával frissíthették fel magukat, amit Klauz Kata -Zumba Kata oktatónk vezetett!

Végül pedig záró ima keretében elmondták, hogy mit kaptak ettől az alkalomtól, mit visznek haza magukkal, ami a koordinátorok szívét nagyon megdobogtatta, mert csupa csillogó szemű boldog, önbizalommal teli lány értékelte pozitívan a napot!

A következő találkozás december 6-án. a "Légy angyal egy napra" szociális alkalmunk lesz, ahol fogyatékkal élő és rászorult gyermekekkel fogunk egy napon tölteni. Ezen a napon szeretnénk a lányok szívében felébreszteni a rászorulók iránti szociális érzékenységet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!