Győr és környéke

2014.10.20. 17:58

Újra Lilla-napok a Győr Plazában!

A megújult Lilla magazin október 21-i számából vágja ki a kuponokat és adja le a kedvezményt adó üzletek pénztárainál.

kisalfold.hu


Ne maradjon ki Ön se az őszi akciós vásárlásból! A megújult Lilla magazin október 21-i számából vágja ki a kuponokat és adja le a kedvezményt adó üzletek pénztárainál. Kedvezményes vásárlással és színes programokkal várjuk Önöket!

A hölgyek közül aligha akad majd olyan, akit ne csábítana egy kis shoppingolásra a sok kedvezmény, amit a győri Lilla-nap kínál Győr Plazában. Nem kell mást tenniük, mint a Lilla magazinból kivágni a kuponokat, és vásárláskor a pénztárnál leadni a kedvezményt adó üzletekben.Szánjanak több időt a nézelődésre, hiszen közel ötven üzlet 20–40%-os kedvezménnyel várja magazinunk olvasóit. Most végre mindenki megveheti azokat az apróságokat, amelyekre mindig is vágyott, de még jobb áron megkaphatja. Ne hagyják ki a lehetőséget!Ha mindez nem lenne elég, színes programokkal is várjuk olvasóinkat.

A gyerekekre is gondoltunk: amíg anyu vásárol, addig a legkisebbeket lufihajtogatásra, őszi kreatív barkácsolásra várjuk.Tehát nincs más dolguk, mint a kuponokkal felszerelkezve elindulni a Győr Plazába.

Lilla-tipp

Hogyan juthat az akciós kuponokhoz? Az október 21-i Lilla magazinban megtalálhatja őket. Garantáljuk, hogy senki sem fog unatkozni! Ne hagyják ki, mi várjuk önöket.

Programok:

Október 25. szombat

15-18 óra: „Én vagyok a Lilla-címlapon!" – vidám fotózás

15-18 óra: Játszóház gyermekeknek

15-18 óra: Az SOS Központ jóvoltából Egészségügyi tanácsadás: vércukor- és vérnyomásmérés, a kapott eredmények kiértékelése, valamint a mentálhigiénés neveléssel kapcsolatos szaktanácsadás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!