Győr és környéke

2014.10.25. 13:19

Győrben találtak rá a 12 éves nagykőrösi csellengőre

A rendőrök alig több mint 24 óra alatt öt csellengő fiatalt igazoltattak. A fiatalkorú fiút és a két lányt eltűnés miatt körözték, a két kamasz fiú engedély nélkül távozott el a nevelőintézetből.

A körzeti megbízottak október 22-én 8 óra 45 perckor Pannonhalmán igazoltatták a fiatalkorút. Az egyenruhások az adatok ellenőrzésekor megállapították, hogy a 17 éves fiút eltűnés miatt a Soproni Rendőrkapitányság elfogatóparanccsal körözi. Az intézkedők a fiatalt a Pannonhalmi Rendőrőrsön meghallgatták, majd a győri gyermekotthonba vitték.

A fertődi egyenruhások október 22-én 19 óra 20 perckor két fiatalt igazoltattak Fertőszentmiklóson, az utcán. Az intézkedők megállapították, hogy a két 15 éves fiú a hegykői nevelőintézet lakója, akik engedély nélkül távoztak el az intézményből. A körzeti megbízottak a kamaszokat Hegykőre vitték.

A rendőrség ügyeletére október 22-én 22 óra 11 perckor a győri vasúti pályaudvarról érkezett bejelentés. A jegyvizsgáló elmondta, egy lány tartózkodik a Pápára induló személyvonaton, iratokkal nem rendelkezik, azt sem tudta megmondani, kihez és miért utazik. A helyszínre érkező győri járőrök a 12 éves lány adatait ellenőrizték és megállapították, hogy a Nagykőrösi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi. A csellengőt a vonatról leszállították, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd a győri gyermekotthonban szállásolták el.

A pannonhalmi rendőrök október 23-án 9 óra 30 perckor Nyúlon egy családi házban megtalálták azt a fiatalkorú lányt, akit a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözött. A 17 éves lány azért szökött meg a nevelőintézetből, mert több időt akart tölteni a barátjával. Az egyenruhások a lányt a Pannonhalmi Rendőrőrsre előállították és meghallgatását követően a győri intézménybe vitték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!