Győr és környéke

2014.08.28. 16:01

Dzsungeli hangulat a győri állatkertben - fotók, videó

Ott volt az állatkerti éjszakán? Igen, nem? Megmutatjuk, milyen volt.

kisalfold.huÁllatkertek éjszakája (II) - 2014. Fotó: Magyarósi Péter

Állatkertek éjszakája - 2014. Fotó: Cseh Róbert

Videó: Cseh Róbert


Korábban írtuk:

Harmadik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, ezúttal tizenhárom magyarországi helyszínen. Az esemény augusztus 29-én, pénteken lesz a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veszprémi állat-bemutatóhelyek részvételével, sőt, idén először a budapesti Füvészkert is csatlakozott a kezdeményezéshez.

A győri állatkert éjszakai dzsungel hangulatát megelevenítve, meghosszabbított nyitva tartással (22-óráig)és kalandos programokkal várja látogatóit. Programok 16 órától kezdődnek: a merészebbek kipróbálhatják a bátorságpróbát, simogathatnak kígyót, csótányt és egyéb „nemszeretem" állatokat. 17 órától nyitja meg kapuit a MakiZOO. A vállalkozó szellemű látogatók egy sétát tehetnek a gyűrűsfarkú makik kifutójában és néhány finom csemegével is megkínálhatják az állatokat.


Az este folyamán az állatkert látogatói megtekinthetik az állatok vacsoráját, a következő időpontokban:
17:00 tapír
17:30 apella
18: 30 ormányos medve
18:50 Saimiri
19:10 marabu etetés
20:20 ázsiai kiskarmú vidra etetés
21:05 örvösmedve etetés
21:30 jaguár etetés
Az est programját színesíti még Benji a láma és Petra a dromedár akik a kijelölt időpontokban a látogatók között sétálnak. ( Bejni 18 : 00, Petra 19.00)
Fenevadak az utcán! „ Felettébb hatalmas, jó magaviseletű állatok. Izgalom, meglepetés, miegymás…"19:30 órától az állatkert kőszínpadán óriás bábos előadás látható.
20:30 Tűzzsonglőrök műsora a kőszínpadon

Az állatkert lakói mindenkit szeretettel várnak ezen a rendhagyó éjszakán!

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

A jegypénztár 21.30-ig tart nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!