Győr és környéke

2014.07.31. 14:05

MSZP-Együtt: Szabó Sándorné a győri polgármester-jelölt

A volt szociálpolitikai helyettes államtitkár a Magyar Szocialista Párt és az Együtt közös jelöltje.

kisalfold.hu

[namelink name="Szabó Sándorné"] korábbi szocialista országgyűlési képviselő, volt szociálpolitikai helyettes államtitkár a Magyar Szocialista Párt és az Együtt közös győri polgármester-jelöltje – jelentették be a két szervezet képviselői csütörtökön sajtótájékoztatón.

[namelink name="Gőgös Zoltán"], az MSZP országos elnökhelyettese azt hangoztatta: a hétvégén Tusnádfürdőn [namelink name="Orbán Viktor"] miniszterelnök által vázolt berendezkedés elleni fellépés a teljes baloldal feladata, s ennek lehet első állomása az október 12-i önkormányzati választás. A politikus hozzátette: a három baloldali párt csaknem az összes megyei jogú városban közösen indul, Győrben azonban nem jött létre a megállapodás a Demokratikus Koalícióval. Eredics Imre, a párt városi elnöke azt hangoztatta ezzel kapcsolatban, hogy az ő ajtajuk nyitva áll. Kifejtette, hogy az MSZP és az Együtt fele-fele arányban állít majd képviselőjelöltet a 16 győri körzetben. A neveket később jelentik be.

A győri MSZP bemutatta polgármester jelöltjét[namelink name="Varga Márk"], az Együtt választókerületi elnöke szerint többek között azért kívánnak majd tenni, hogy az iskola- és kórházigazgatók kinevezéséről ne Budapesten, s a trafikokról sem fővárosi vagy győri pártirodákban szülessen döntés.

Szabó Sándorné röviden ismertette programjának főbb elemeit. Ezek között szerepel bölcsődék, óvodák építése, bővítése, érzékeny, valódi baloldali egészségügyi és szociálpolitika kialakítása, a panelprogram folytatása, az utak felújítása, valamint a városházi, „a férfiöltözők hangulatát és szagát idéző belterjesség" kiszellőztetése.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!