Győr és környéke

2014.05.16. 14:00

Zséda meglepetéssel készül Győrnek

˝A Zongorista és Én˝ című koncerttel egy olyan produkció érkezik a városba, amely korábban a megyeszékhelyen sosem volt még látható.

kisalfold.huZsédát számos fiatalkori élmény fűzi Győrhöz, így fontosnak érezte, hogy közelgő koncertje egy személyes, intim hangulatú eseménnyé váljon.

– Pápai lány vagyok, és mivel ott nem működött színház, iskolás koromban rendszeresen a győri színházba jártunk. Rajongtam az itteni előadásokért, a Győri Balett produkciói pedig fiatalkorom meghatározó élményeivé váltak – árulta el Zséda közelgő koncertje kapcsán.


Az énekesnő az elmúlt években ugyan több koncertet is adott Győrben és környékén, de a május 18-án este 18 órakor sorra kerülő este mégis különleges lesz. Zséda ugyanis olyan műsorral érkezik a városba, amely itt korábban még sosem volt hallható.

„A Zongorista és Én" című produkció alapvetően mást ígér, mint egy szokásos popkoncert: az énekszó és a hangszer kettőse bensőséges hangulatot teremt.

– Fontos volt számomra, hogy Győrben személyesebb, bensőségesebb módon szólíthassam meg a közönséget, ezért érkezem ezzel a produkcióval. Kicsit interaktív is lesz a műsor, igyekszem majd a nézőket minél jobban bevonni az este folyamán. Remélem mindenki számára egy közös és izgalmas zenei kalandozássá válik majd az este. - fűzte hozzá az énekesnő.

Zséda koncertjén jazz számok, sanzonok és saját slágerek egyaránt felcsendülnek majd, így mindenki biztos lehet benne, hogy az elmélyülés mellett a ritmus és a pörgés sem fog hiányozni. A koncert május 18-án este 18 órakor kezdődik a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!