Győr és környéke

2014.05.06. 18:59

Tavaszi nagytakarítás Győrben - Kisöprik Szigetet, Újvárost és Pinnyédet

Pinnyéd, Újváros, Sziget városrészben is sokan vannak, akik megszabadulnának a háztartásokban felhalmozott lomjaiktól. Időpontok és feltételek itt.

kisalfold.hu

Szigetben, Újvárosban, és Pinnyéden folytatódik a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a GYŐR-SZOL Zrt. által közösen indított, program, amely a háztartásokban felhalmozott lomok, más jellegű hulladékok szakszerű begyűjtésére szolgál a korábbi lomtalanítást kiváltandó. Ez egybeesik a környéken élő lakók igényével is.

"Fontosnak tartottuk, hogy ezek a városrészek is vegyenek részt a lomtalanítási akcióban, hiszen Pinnyéd, Újváros, Sziget városrészben is sokan vannak, akik megszabadulnának a háztartásokban felhalmozott lomjaiktól. A jó idő, a tavasz egyébként is a nagytakarítás időszaka" -
tájékoztatott Fekete Dávid és Szeles Szabolcs, a városrészek önkormányzati képviselője.

Két időpontban és helyszínen várják a Győrieket

Május 9-én pénteken 13 és 18 óra között Pinnyéden a Művelődési Ház melletti aszfaltos sportpályán, majd május 10-én szombaton 8 és 18 óra között a Bercsényi ligetben, a Bercsényi Szakközépiskola főbejáratával szemben működik a GYŐR-SZOL kihelyezett szelektív hulladékudvara.

Itt elhelyezhetők elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékok, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak (kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagok).

A jogosultság igazolása a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával történik, akiknek ilyen nincs, azok a korábban kiadott Győr kártyával vagy lakcímkártyával, személyigazolvánnyal tehetik ezt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!