Győr és környéke

2014.05.29. 21:02

Megyei MSZP Mesterházy távozása után: ˝Elszántak vagyunk˝

A párt helyi, megyei és országos szinten teljes körű, alulról felfelé építkező tisztújítást kezdeményez.

kisalfold.hu

Az MSZP megyei területi szervezete az alábbi közleményt küldte szerkesztőségünkbe:

"Elkötelezettek vagyunk a Magyar Szocialista Párt újraszervezésében és építésében! A most kialakult helyzetben mi az egyértelmű, tiszta viszonyok megteremtésében vagyunk érdekeltek. Nem veszünk részt a problémák maszatolásában. A párt megújulása, építése a célunk, ezért a helyi, megyei és országos szinteken teljes körű, alulról felfelé építkező, az Alapszabálynak megfelelő tisztújítást kezdeményezünk, támogatunk és hajtunk végre. Arra kérjük a párt képviselőit, hogy a vitákat, álláspontokat a párt belügyeként kezeljék, a belső fórumokon tisztázzák, és ne a sajtón keresztül vitassák meg. Megköszönjük [namelink name="Mesterházy Attilla"] a Szocialista Pártért tett erőfeszítéseit.

Mi elszántak vagyunk, célunk, hogy az MSZP politikája esélyt adhasson a lemaradóknak, a szegényeknek, az emberek közötti vagyoni különbségek csökkentésének, hogy 2018-ban Magyarországon baloldali politika valósuljon meg. Mindent megteszünk, hogy az MSZP a lehető legjobb eredményt érje el az önkormányzati választásokon a megyénkben.

Kérjük a megye szocialista bázisát és a baloldali értékrendet magukénak valló embereket, hogy a Magyar Szocialista Pártot erősítsék" - olvasható az MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetségének közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!