Győr és környéke

2014.05.17. 10:09

Felismeri? Táskatolvajokat keres a győri rendőrség

A gyanú szerint az egyik győri bevásárlóközpont éttermének tálcamosójából vitt el táskát egy nő. Majd egy férfival és két gyermekkel távoztak.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. A rendelkezésre álló adatok alapján a tolvaj 2014. március 30-án egy győri bevásárlóközpont éttermének tálcamosó helyiségéből őrizetlenül hagyott női táskát tulajdonított el.

A biztonsági kamerarendszer felvételei alapján egy nő követte el a besurranásos lopást, aki az eltulajdonított értékekkel egy férfi és két kisgyermek társaságában távozott el a helyszínről.

A rendőrség kéri, aki képen látható férfit és nőt felismeri, kilétükről, tartózkodási helyükről tud vagy az esettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024. Győr. Zrínyi utca 54.), telefonon az 520-000/12-56-os melléken illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli - közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!