Győr és környéke

2014.05.07. 15:23

Elkezdték a dohánykoncesszióra jogosultak szakmai képzését Győrben

Győrben a megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában közel kétszáz résztvevővel indult el az egynapos képzés

kisalfold.hu

A résztvevők igazolást kapnak kötelezettségük teljesítéséről.


Győrben is elindult

Győrben is elindult

Országos képzést tart a dohánykoncesszióra jogosultak számára a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (ND Zrt.) több hatósággal együttműködve - tájékoztatta az ND Zrt. közleményben az MTI-t.

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló törvény (trafiktörvény) alapján a koncesszió jogosultjai (trafikok üzemeltetői) vállalták, hogy évente legalább egyszer részt vesznek a területi kereskedelmi és iparkamarák által szervezett szakmai képzéseken, konferenciákon.

A képzésen tájékoztatást kapnak egyebek között a koncessziós jogosultakat terhelő kötelezettségekről, a fiatalkorúak különös védelmére vonatkozó szabályokról, a nemzeti dohányboltok hatósági engedélyezéséről, illetve működtetésük szabályairól.

Az ND Zrt. a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, valamint a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesületének képviselőivel együttműködve a megyei Kereskedelmi és Iparkamarák szervezésében indította el az országos szakmai képzést.

A képzések helyszínei és időpontjai a www.nemzetidohany.hu honlapon
megtekinthetőek. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!