Győr és környéke

2014.05.19. 14:23

A szeretet napjai a Püspökvárban Győrben

Szórakoztató programokkal, dallal, verssel, muzsikával, tánccal, illetve gazdag étel- és italkínálattal várták a szervezők a XII. Szeretet Napokra érkezőket.

Tóth Gyula


Mindenkit a segíteni akarás hozott a Püspökvár kertjébe, amit a jótékonysági alkalomból ismét megnyitottak a nagyközönség előtt. Mikor megérkezett a rendezvény főszereplője, Böjte Csaba ferences szerzetes, a nehéz sorsú erdélyi gyerekek pártfogója is, ha csak néhány szóra, egy-egy szeretetteljes kézfogásra szinte minden lépésnél csatlakozott hozzá valaki.

A tusnádfürdői gyerekek előadásával kezdődött a program a Püspökvárban. Fotó: H. Baranyai Edina

A tusnádfürdői gyerekek előadásával kezdődött a program a Püspökvárban. Fotó: H. Baranyai Edina

Csaba testvér a színpadról a tőle megszokott, néhol tréfás stílusban köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva, hogy ez a győri rendezvény nemcsak az árvákról, hanem az egymás iránti felelősségvállalásról, a jóságról is szól. A megnyitón Ottófi Rudolfné a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége által összegyűjtött 1,5 millió forintot adta át Böjte Csabának, hogy használja fel szíve szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!