Győr és környéke

2014.05.31. 10:30

4 szökevényt fogtak el egy nap alatt a megyei rendőrök

Jó napot zártak pénteken a rend őrei, négy körözöttön is bilincs kattant.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai május 30-án 13 óra 10 perckor Ikrény külterületén igazoltattak egy 26 éves helyi lakost. Az egyenruhások megállapították, hogy a férfi ellen az osztrák hatóságok vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátottak ki. A körözöttet megbilincselték és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A győri járőrök május 30-án 18 óra 5 perckor Győrben ellenőriztek egy 32 éves szlovák állampolgárt. A férfi ellen a ittas járművezetés elkövetése miatt a Győri Törvényszék rendelt el körözést, ezért ő is a Győri Rendőrkapitányságra került előállításra.

A kapuvári rendőrök május 30-án 22 óra 25 perckor Kapuvár belterületén intézkedtek egy budapesti férfivel szemben. Az egyenruhások a 40 éves férfit megbilincselték, majd a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, mivel ellene vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.

A mosonmagyaróvári egyenruhások május 30-án 16 órakor Mosonmagyaróvár belterületén ellenőriztek egy 21 éves miskolci fiatalembert. A rendőrök a férfi igazoltatásakor megállapították, hogy ellene vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt a Miskolci Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért őt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!