Győr és környéke

2019.01.18. 15:58

200 millió forint értékben bővítik a Győr-Szol gépparkját - videó

Az első kisgépek már meg is érkeztek.

kisalfold.hu

 A városüzemeltetés magas színvonalú működtetéséhez megfelelő eszközrendszer szükséges – mondta [namelink name="Borkai Zsolt"] polgármester. A cseh gyártmányú gépek télen és nyáron is használhatóak, járdák, parkok, kerékpárutak, belvárosi, szűk utcák takarítására, síkosságmentesítésére. A sószóró berendezésbe 150-170 kilogramm síkosságmentesítő anyag fér.

 


A gépek tavasztól őszig fűnyíró adapterrel dolgoznak, a fűgyűjtő - ha szükséges - a jármű mellett haladó platós autóra is feljuttatja a levágott füvet. [namelink name="Radnóti Ákos"] alpolgármester hozzátette, a hóeltakarítást és a síkosságmentesítést 35 gép és a szolgáltató több mint száz munkatársa végzi. Hamarosan újabb gépek érkeznek a városba: két konténerszállító tehergépkocsi és egy billenőplatós, darus teherjármű, mindegyik téli felszereléssel (jön egy sószóró is a már meglévő tehergépkocsira). A teljes beruházás értéke közel 200 millió forint. 

Két kisgéppel bővült a Győr-Szol gépparkja. Fotók: Cseh Róbert

Címkék#győr-szol

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!