Győr és környéke

2019.08.25. 09:20

110 millió forintért kínálják Győr ötödik legdrágább, ám talán legszebb luxuslakását! - fotók

Nyilván a versenyhelyzet nem fair, egyrészt az esztétikai megítélés meglehetősen szubjektív, másrészt a drágább indulók közül van, amelyik még el sem készült. Mindenesetre a kész, eladó, költözhető győri luxusotthonok közül kitűnt a most következő szépség. Letisztult minimál a történelmi belvárosban!

kisalfold.hu

"Letisztult elemek, modern, minimál stílus, minőségi anyagok, gondosan megtervezett világítás, átlátható terek, elegáns megoldások. Győr-Belvárosában, frekventált helyen kínálunk eladásra egy impozáns megjelenésű, 132 nm alapterületű, belső 2 szintes téglalakást, melyhez kettő terasz is tartozik.


Az ingatlan egy szépen parkosított, belső udvarral rendelkező, jó lakóközösséggel és lifttel bíró, rendezett, tiszta társasház 3. emeletén helyezkedik el. [...] A fehér színnek köszönhetően a hangulatvilág bámulatos eleganciát sugároz a lakásnak, melyhez nem is szükségeltetik több, mint egy kis szürke, mint szín, és sok zöld, mint élet.


A gépesített konyhaszekrény magas minőségű felszerelésekkel rendelkezik: gránit munkalap, indukciós főzőlap, páraelszívó, sütő, mikróhullámsütő, mosogatógép, borhűtő, Gorenje by Starck tükörhatású gépek, Blanco silgránit mosogató. A lakás melegét egyedi mérőórával felszerelt házközponti fűtés biztosítja."

Az extrák részletes leírását és a további képeket keresse az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!