Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Velux 25 - Ünnep a családdal

Családi Nappal, 2000 résztvevővel ünnepelte 25 éves évfordulóját a VELUX Magyarország Kft.

Idén ősszel 25 éves a tetőtéri ablakok piacán vezető szerepet betöltő VELUX Magyarország Kft, melyet nagyszabású Családi Nappal ünnepelt meg június 25-én, Fertődön. A rendezvényen több mint kétezren vettek részt, dolgozók és hozzátartozóik, akiket színes programokkal várt a vállalat. Véradást is szerveztek a helyszínen, valamint a fenntarthatóság mellett elkötelezett cég külön ajándékkal kedveskedett a kerékpárral érkezőknek. A jeles évforduló alkalmából jubileumi emlékművet is avattak.

A kisalföldi régió egyik legnagyobb munkaadójaként több mint 1000 főt foglalkoztató VELUX Magyarország Kft. 25 éves fennállása alkalmából egész napos rendezvényt szervezett munkatársai és családtagjaik számára. A rendezvényen több mint kétezren vettek részt. A kulturális programok (balett, mazsorett, rock&roll, néptánc bemutató, big band és más mini koncertek) mellett a vállalat a gyermekekre is gondolt: arcfestés, bábszínház-előadás, gyöngyfűzés, és kreatív játékok várták a legkisebbeket, míg szüleik megtekinthették a dolgozók hobbimunkáiból (festmények, fotók, kézműves tárgyak), valamint a cég történetéből és termékeiből rendezett kiállítást.

Az egészséges életmód támogatása kiemelt figyelmet kapott ezen a napon. A 195 kerékpárral érkező kollégát a „Tekerj a Munkába" akció keretében – ajándékkal jutalmazta a vállalat. Az Egészségsátorban különböző szűrővizsgálatokon – vércukor-, vérnyomás- és BMI-mérésen – fogadták a jelentkezőket. 75 dolgozó véradásra is vállalkozott a Vöröskereszt sátrában. A programok sorában sport is kapott helyet: focibajnokságon jeleskedtek a férfiak, valamint 10-től 17 óráig folyamatosan tekerhettek a dolgozók két szobakerékpáron, amelyeken 7 óra alatt 318 km-t tettek meg.

A nap folyamán a munkatársak szakácstehetségüket is megmutathatták. 25 csapat összesen 1250 adag gulyást, pörköltet és halászlét főzött, melyeket Kovács Lázár mesterszakács zsűrizése után a résztvevők elfogyaszthattak. Délután a zenéé és a humoré lett a főszerep: a Bagi-Nacsa páros, az Irigy Hónaljmirigy, valamint az X-Faktor korábbi versenyzői, a Summer Sisters és Vastag Tamás szórakoztatták a népes hallgatóságot.

A 25. évforduló alkalmából a fertődi gyáregység főbejáratával szemben Vincze Zoltán jelenlegi és Kónya István, a VELUX Magyarország Kft.-t megalakulása óta 2009-ig vezető korábbi ügyvezető igazgató közösen avatta fel Birizdó Gabriella szobrát, amely a „VELUX, FÉNY-ÜZENET" címet viseli. Avató beszédében Vincze Zoltán elmondta: „Azoké a jövő, akik működő partneri kapcsolatokat tudnak kialakítani. Az együttműködésre képes, együtt dolgozó és tanuló, a tapasztalatokat, információkat egymás között megosztó egyénekből egy valódi közösség formálódik. Ilyen szoros és stabil közösséget alkotnak vállalatunk dolgozói is. Hiszek benne, hogy az embernek folyamatosan változnia kell, ha célba akar érni egy állandóan változó világban, s a cégcsoport stratégiája következtében a magyarországi szemlélet is folyamatos változáson megy keresztül.

Ennek köszönhetően a gazdasági válság harmadik évében, 2010-ben, jelentős eredményeket könyvelhetett el a VELUX Magyarország Kft., a gazdasági krízis nem ingatta meg vállalatunk vezető pozícióját. Vincze Zoltán a jövő kapcsán hangsúlyozta: „A meglévő kapacitások teljes körű, hatékony kihasználása lesz a célunk. Ezért előretekintő, hosszú távú gondolkodásra és cselekvésre hívok minden jelenlévőt, mert mindannyian hozzájárulunk a VELUX Magyarország Kft. eredményeihez. A családtagok, a férjek, feleségek, gyerekek – egytől egyig mindenki tesz valamit ehhez a közösséghez."

A VELUX Cégcsoport életében meghatározóak a dolgozók megbecsülését, jó közérzetét, folyamatos támogatását célzó események, kezdeményezések, amelyek hosszú sorába illeszkedett a VELUX Magyarország Kft. negyedszázados fennállását színes, vidám programokkal ünneplő Családi Nap is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

11,8 milliárd informatikára a kkv-knak

A kis és közepes vállalkozások versenyképességét javító két - összesen 11,8 milliárd forint értékű -… Tovább olvasom