Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 5°C Még több cikk.

Sikerrel zárult a KKV szektor részére megrendezett szakmai roadshow

ÉnIrodám Üzleti Találkozó néven hét helyszínen tartottak szakmai konferenciát a mikro-, kis- és középvállalkozások részére.
Debrecenben, Miskolcon, Győrben, Kecskeméten, Székesfehérváron, Pécsett és Budapesten kaphattak a vállalkozók hasznos tanácsokat, hogy hogyan fejlesszék vállalkozásukat és csökkentség a költségeiket.

ÉnIrodám Üzleti Találkozó néven megrendezett szakmai roadshow-ra több mint 450 mikro-, kis és középvállalkozó látogatott el. A résztvevők érdekes előadásokon vehettek részt, valamint személyre szabott információkat kaphattak szakértőktől. A rendezvényen a Telekom mellett, a K&H, a Microsoft és az Opten is képviseltette magát.

"A KKV szektor az egyik legmeghatározóbb szeletét jelenti a magyar gazdaságnak, ugyanis a hazánkban működő vállalkozások körülbelül 99%-a mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősül. A célunk az volt ezzel a rendezvénysorozattal, hogy a budapesti vállalkozók mellett a vidékieknek is segítsünk, hogy hogyan érjenek el növekedést azonnali beruházások nélkül oly módon, hogy még akár a költségeiket is csökkenthetik" - számolt be Fülöp Gábor, a Telekom KKV értékesítési ágazatának vezetője.

A legaktívabbak a debreceni vállalkozók voltak, akik teljesen megtöltötték a Kölcsey Központot. A konferencián résztvevők érdekes előadásokat hallgathattak meg, többek között arról, hogy hogyan lehet egy nappalit a legegyszerűbben korszerű e-irodává alakítani, miért fontos a vállalkozások életében az első benyomás, és hogyan tudják ezt pozitív irányba alakítani. Emellett informálódhattak, hogy hogyan kerüljék el a megbízhatatlan partnereket, amelyek akár csődbe is vihetik a vállalkozásukat. A konferencia egyik leginteraktívabb motívumaként megtapasztalhatták, hogy milyen lehetőségeket nyújt az online konferencia, és hasznos információkhoz jutottak a költségtudatos bankolás kapcsán, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá váljon a napi üzletmenet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alig változtak az árfolyamok hétfőn napközben

18.30 órakor 287,64 forinton jegyezték az eurót a délután öt óra körüli 287,72 forint után. Tovább olvasom